Cornelia Crisan, romanca lui Ralph Fiennes, zguduie Insula


Cornelia Crisan, cea care a declarat ca a avut o aventura cu actorul Ralph Fiennes, este implicata in "procesul tabloidelor", ce are loc zilele aceastea in Marea Britanie.

Totul a inceput cu o stire clasica de tabloid: aventura tinerei romance Cornelia Crisan cu actorul Ralph Fiennes, care s-a intins pe durata a doi ani, condimentata cu numeroase detalii picante, a ajuns in presa britanica in anul 2006. Trei tabloide britanice - The Sunday Mirror, The Mail on Sunday si News of the World - au publicat propriile versiuni ale acestei stiri in editiile lor din 5 februarie 2006.

Daca primele doua publicatii au decis s-o plateasca pe romanca pentru povestea oferita in exclusivitate, tabloidul News of the World, speriat de posibilitatea de "ramane in urma" fata de concurentii sai, ar fi apelat la o metoda mai putin ortodoxa: a interceptat in mod ilegal convorbirile telefonice si apelurile salvate in mesageria vocala a telefonului mobil detinut de Nicola Phillips, agentul de presa al cantaretei romane.

» Citeste tot articolul




Comentarii

Vedete TV

Video TV Romania