Antena 1 - nuduri si poze cu vedete goale

Galerie FOTO! Herzigova, la 40 de ani, doar in costumul... Evei

Eva Herzigova, unul dintre cele mai mari modele din lume, va implini, in curand, 40 de ani. In ciuda varstei, ea nu se sfieste sa apara complet goala intr-un videoclip.





Nicki Minaj, cu sanii goi in noul sau videoclip!


Nicki Minaj renunta la haine in noul sau videoclip. In loc de sutien, ea isi acopera sanii cu doua stelute aurii.

150 de femei din America nud pentru proiectul "Nu"


Intr-o lume in care femeile sunt bombardate cu imagini photoshopate ale supermodelelor, misiunea fotografilor este sa scoata in evidenta frumusetea naturala a femeilor.

Are 55 de ani, dar arata de 20! Paula Hamilton, nud intr-un pictorial incendiar


In anii '80, era una dintre cele mai cunoscute modele din Marea Britanie si poza in cele mai sexy ipostaze. Dupa 25 de ani, trupul Paulei Hamilton starneste inca invidia oricarei femei.

Galerie FOTO! Rihanna s-a dezbracat pentru tara sa natala!


Rihanna si-a obisnuit deja fanii cu nonconformismul ei. Vedeta nu ezita sa-si arate formele, oricand are ocazia. Ultima data a facut-o pentru o campanie de promovare a tarii sale natale, Barbados.

De la fata modesta, la starleta din revistele pentru adulti! Cum arata astazi Gina Pistol


Nu degeaba o cheama Gina Pistol! Loveste la fix in simturile domnilor atunci cand o vad in toata splendoarea. De la fata modesta din Rosiorii de Vede, la starleta focoasa din revista cu iepurasi a fost doar un pas.

Marina Dina ar vrea sa mai pozeze in reviste pentru barbati


Fosta asistena tv, Marina Dina, spune insa ca nu se mai vede pozand nud.

Sedinta foto nud, printre serpi? Vezi cum s-au descurcat fetele de la Next Top Model!


Delta Neajlovului, undeva pe langa Bucuresti. Desi sunt abia la primul episod, fetele trec printr-o proba de foc: frunze in loc de lenjerie intima, serpi gigantici si o atmosfera primordiala. Pe scurt, o sedinta foto ce reproduce prima "scena" de dragoste din istorie, cea dintre Adam si Eva.

Defilare de moda scapata de sub control: Un model si-a aratat fundul la Londra


Hainele nu sunt totul la Saptamana Modei, prezentarea lor conteaza chiar mai mult. Iar la evenimentele de gen din Londra, lucrurile tind sa scape de sub control: aici isi prezinta colectiile excentricii modei, ca Vivienne Westwood si de curand, Pam Hogg. Hogg a starnit rumoare in randul celor prezenti, cand unul dintre modelele ei a defilat...pe jumatate gol.

Daniel Radcliffe si-a dat "pelerina" jos. Actorul, gol pusca in numele artei!


"Cand vine vorba de arta, hainele se dau usor jos", spunea Daniel Radcliffe la lansarea ultimei parti din Harry Potter, cand luase decizia sa se dedice complet teatrului. Insa lumea filmului l-a atras din nou, de data aceasta intr-o pelicula incitanta, care sterge cu buretele orice urma de "Harry Potter". Fara inhibitii, actorul a filmat scene cu "rusinea" la vedere, cu o echipa intreaga in spate si alaturi de colega sa, Zoe Kazan.

Premiera! Ducesa de Cambridge a fost fotografiata topless de paparazzii francezi


Revista franceza "Closer" a publicat in editia sa de vineri un material ce prezinta poze cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, topless. Aceasta ar fi prima oara cand paparazzi reusesc sa surprinda asemenea imagini cu sotia printului William. "Fotografiile par autentice", spun surse regale oficiale.

Actrita Alison Pill s-a pozat topless si a pus poza pe Internet!


Alison Pill este cel mai recent exemplu al faptului ca telefonul mobil nu ne este cel mai bun prieten. Dupa ce s-a fotografiat topless, actrita a vrut sa stearga poza. In schimb, o apasare gresita pe tastele telefonului a avut ca rezultat postarea acesteia pe o retea de socializare.

Sportive sexy: o voleibalista din Brazilia a pozat nud dupa Olimpiada


O voleibalista din Brazilia a pozat nud dupa Olimpiada!  Mari Paraiba e una dintre cele mai sexy sportive din Tara Cafelei.

Meci de fotbal american, oprit de un suporter in "costumul lui Adam"


Un exhibitionist a intrat gol pusca pe un teren si a intrerupt o partida de fotbal american.

Soc in lumea gimnasticii! Floarea Leonida apare pe site-ul unui bordel din Germania


O fosta campioana mondiala a aparut pe site-ul unui bordel din Germania, in ipostaze incendiare. Floarea Leonida isi vinde trupul cu ora, intr-un bordel dintr-un orasel de provincie german. Iar clientii o pot cumpara direct de pe site, unde Floarea, cu nume de scena Ina, isi face reclama deocheata.

Lana Del Rey se dezbraca pentru GQ, intr-o sedinta foto... seducatoare


Este cunoscuta pentru stilul ei elegant, videoclipurile retro si versurile provocatoare. Insa acum Lana Del Rey trece la urmatoarea etapa: s-a dezbracat pentru revista GQ, intr-o sedinta foto cel putin seducatoare.

Zeci de militari si britanici obisnuiti pozeaza nud pentru a-l sustine pe printul Harry


Printul Harry a reusit sa-i infurie pe membrii familiei regale din cauza fotografiilor in care apare complet dezbracat si care au fost publicate in presa britanica. Nepotul reginei Elisabeta a II-a se bucura insa de sustinerea a peste 16.000 de oameni care au aderat la grupul de Facebook „Sustine-l pe printul Harry cu un salut in pielea goala”, relateaza Daily Mail. O mare parte dintre membrii grupului au postat fotografii cu nudurile lor, in semn de sustinere.

Lady Gaga nu se sfieste sa-si arate frumusetea naturala

Lady Gaga, goala pe Twitter


Lady Gaga profita de orice ocazie pentru a-si promova imaginea sexy. Drept pentru care vedeta a postat pe Twitter o fotografie cu ea nud, pentru a-si face cunoscut noul sau parfum „Fame”.

VIDEO! "Nuduri colective", langa Opera din Munchen


Fotograful american Spencer Tunick, specializat in nuduri colective, si-a mai trecut la activ o opera, de aceasta data la Munchen.

VIDEO! Mozart cu sanii goi! Arta sau vulgaritate pe scena?


Andrei Serban a fost primul care i-a dezbracat pe artisti, pe scena, dupa 1989. Astazi, Claudiu Bleont scapa pantalonii in fata jurnalistilor, iar la Cluj Don Giovanni canta alaturi de artiste goale de la brau in sus.

FOTO! Bar Refaeli a pozat nud pentru reclama la lenjerie


Pentru a-si promova o colectie de lenjerie intima creata de ea, Bar Refaeli a realizat un pictorial nud inedit.

FOTO! Heidi Klum, goala si pictata


Celebrul top model international Heidi Klum a fost desemnata ambasadoare si consilier artistic al unei companii de cosmetice. Pentru primul pictorial Heidi a pozat nud, pictata pe tot corpul.

VIDEO! Raluca Pastrama, filmata in timpul sexului oral?


Razboiul dintre Oana Zavoranu si Pepe continua! La televizor, fireste, acolo unde declaratiile picante sunt la ordinea zilei.

FOTO! Alessandra Ambrosio, goala in luna a opta!


Alessandra Ambrosio face furori pe Facebook! Modelul tocmai a postat pe contul personal o fotografie topless, realizata pentru o companie de bijuterii.

FOTO! Imagine nud cu Madonna, scoasa la licitatie!


O fotografie care o infatiseaza pe "regina pop" complet dezbracata, cu o tigara in mana, a fost scoasa la licitatie pentru suma de 5.000 de lire sterline.

FOTO! Iepurasul Aryane Steinkopf, noua frumusete de export a Braziliei


Aryane Steinkopf a realizat deja cateva pictoriale nud care au propulsat-o in topul celor mai dorite femei din Brazilia. Popularitatea Aryanei a crescut foarte mult dupa ce a aparut pe coperta revistei Playboy.

Demi Moore pozeaza nud pentru Ashton Kutcher


Demi Moore nu a reusit inca sa treaca peste despartirea de fostul ei sot, Ashton Kutcher. Se zvoneste ca actrita ii trimite acestuia poze nud pe telefonul mobil.

FOTO! Lisa Edelstein (House), nud pentru PETA!


Pentru a sustine PETA, renumita organizatie care lupta pentru protectia animalelor, actrita Lisa Edelstein a facut un pictorial nud.

Interzis minorilor! Vezi cele mai sexy reclame din lume!


Faptul ca sexul vinde nu mai este o noutate pentru nimeni. Comerciantii incearca sa atraga atentia folosindu-se de trupuri goale si de imagini explicite. Asa au luat nastere cele mai sexy reclame din lume!

Comentarii

Vedete TV

Video TV Romania