Absolut remarcabilă: Denise Milani



 Denise Milani este un fotomodel american, născută în Cehia. În ultimii ani, s-a remarcat prin activitatea de antrenor de fitness.


Denise Milani este renumită pentru că este un model american de origine cehă, antrenor de fitness, antrenor de wellness și influență în rețelele sociale. Are o bază mare de fani pe diverse platforme, cum ar fi Instagram, Facebook, YouTube și Twitter. Este cunoscută pentru corpul ei curbat și sânii naturali de mărimea 32DDD, care au făcut-o unul dintre cele mai populare modele pinup din lume. Ea a câștigat, de asemenea, concursul Miss Bikini World 2007 și a colaborat cu mai multe reviste și mărci¹².



Date of Birth

April 24, 1980, Czech Republic

She currently lives in Southern California.

Sursa: Conversație cu Bing, 26.11.2023

(1) Cine este Denise Milani? Wiki, Biografie, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Vârstă .... https://www.newsunzip.com/wiki/denise-milani/.

(2) Biografia lui Denise Milani Wiki, Vârsta, măsurători, iubit. https://biographytribune.com/denise-milanis-wiki-biography-age-measurements-boyfriend/.

(3) Cine este Denise Milani? Vârsta, partenerul, numele complet, înălțimea... - Pe scurt. https://briefly.co.za/facts-lifehacks/celebrities-biographies/129366-who-denise-milani-age-partner-full-height-profession-profiles-net-worth/.

















Comentarii

Vedete TV

Video TV Romania